Restauranger & take away

Välkomnen till bords! På Käringön finns ett sprudlande krogliv, i White Guide 2017 finns Petersons Krog och Simsons Prästgård med som 2 av de mest besöksvärda restaurangerna i Sverige. Ökrogen har öppet istort sätt året runt men förboka gärna under vinterhalvåret.

Crêperiet på Lotshotellet

Crêperiet på Lotshotellet

Crêperiet på Lotshotellet På Lotshotellet erbjuder vi matiga galetter fyllda med havets läckerheter, olika former av köttfyllningar eller helt vegetariska. Till detta dricker du direktimporterad fransk kvalitetscider eller provar vår egen öl. Är du sugen på efterrätt eller fika väljer du istället söta, läckra crêpes.

Peterson's Krog

Peterson's Krog

Sedan starten 1992 har det samlats både unga och gamla på krogen på Käringön. Många är det som kommit och avnjutit en god bit mat och sedan aldrig kommit tillbaka, men än fler är de som år efter år återkommer till oss. Kanske beror det på stämningen, kanske beror det på maten eller kanske beror det på läget precis vid vattnet. Vi tror på en kombination av alla dessa tre.

Ökrogen

Ökrogen

Här kan du avnjuta à la carte, dagens lunch eller frukost. I baren serveras allt från kaffe till champagne. Under januari-maj är öppettiderna begränsade. Ring för information 0304 563 65

Simsons Prästgård (Sommaröppet)

Simsons Prästgård (Sommaröppet)

Den legendariska Simsons Prästgård byggd 1877, en riktig välskött pärla och ett stycke bohuslänsk kulturhistoria. Här serveras lunch med sillbuffè, middagar och öppen bar hela sommaren. Vi arrangerar bröllop och privata fester, både före under och efter sommarsäsongen.

Käringöns Matbutik

Käringöns Matbutik

Välsorterad Livsmedelsaffär med Systembolags- & Apoteksombud. Öppet på Käringön 365 dagar per år! Vardagar 09.00-19.00 Lördag 09.00-16.00 Söndag 09.00-14.00

Utvecklad av appallan.se