Butiker

Butikerna på Käringön

Besök alla mysiga butiker på Käringön som erbjuder allt från kräftor till kläder och konst. Hos Skeppshandeln finns allt för din fritid på land och till sjöss. Matbutiken är välsorterad och även Systembolags utlämningsställe, vill du ha havets läckerheter finns det i fiskaffären. Käringöns egna designer Emma och Malena har affär både vid Petersons Krog och en ny barnbutik en bit på ön. MillaMi har sin fina sommarbutik som måste besökas och vill du ha lite marina kläder så finns Sail racing & Pelle P med härliga plagg.

Käringöns Matbutik

Käringöns Matbutik

Välsorterad Livsmedelsaffär med Systembolags- & Apoteksombud. ÖPPET PÅ KÄRINGÖN 365 DAGAR PER ÅR Måndag - torsdag 09.00-17.00 Fredagar 09.00-19.00 Lördag 09.00-16.00 Söndag 09.00-14.00 Käringöns Matbutik Facebooksida, där hittar man alltid uppdaterade erbjudanden och öppettider.

Emma och Malena

Emma och Malena

Mycket välplacerad mitt emot Skeppshandeln ligger emma och malenas butik på denna pittoreska ö långt ut i skärgården.

Lilla EM

Lilla EM

I den anrika handelsboden i hus nummer 371, mitt på ön hittar du emma och malenas butik Lilla em.

MillaMi Käringön

MillaMi Käringön

På norra västkusten, ute på Käringön ligger vår underbara butik MillaMi. Det är härifrån vi hämtar all inspiration och det var också här på Käringön allt en gång startade.

Käringöns Fiskaffär

Käringöns Fiskaffär

Fiskaffären på Käringön erbjuder de godaste burfångade havskräftorna som finns i Sverige. Här kan du handla färska skaldjur och äta på bryggan eller klipporna.

Sail Racing

Sail Racing

Sail Racing startades i slutet av 90-talet i Billdal, Göteborg. Man återupptog design och produktion av varumärket, som grundades redan 1977. Sail Racing skapar idag innovativa och tekniska produkter för segling.

Shyness Inredningsbolag

Shyness Inredningsbolag

Välkommen till Shyness inredningsbolag. Anna Biléns fantastiska textilier blandat med handplockad detaljer finns att se och köpa i sjöboden bredvid Petersons krog på Skeppersholme. Sommaröppet 11-18 samt större helger.

Skafferiet Käringön

Skafferiet Käringön

Skafferiet Käringön är en liten oas på en av Bohusläns mest omskrivna och populära öar. Skafferiet serverar kvalitetskaffe och te från premiumproducenter som Bergstrands Kaffe med kvalitativt tilltugg.

Skeppshandeln

Skeppshandeln

På Skeppersholme vid hamnen hittar du Skeppshandeln. Här finns det mesta man kan behöva för alla i familjen! Allt från krabbfiskespö till stort sortiment med det mesta för båten och båtlivet!

Pelle P

Pelle P

PELLE P KVALITET FUNKTION OCH DESIGN FÖR HAV, BERG OCH STAD. Kläder för den aktive människan.

Kiosken & Minigiolf

Kiosken & Minigiolf

Kiosken ligger mitt i hamnen. Här finns glass, mjukglass, plockgodis och allt annat som hör till en kiosk. Vill ni spela minigolf? Då hyr man bollar o klubba här! 0739-955652

Utvecklad av appallan.se